Biljetter till: Lejonkungen - Broadway
Från 1 351 kr

Lejonkungen - Broadway

4.9 (413)

Upplev Disney's förtrollande Lejonkungen som musikal på Broadway. Följ med på en kärleksfull och humoristisk resa mästerligt berättad genom extraordinära scenerier och figurer, och givetvis Elton Johns och Tim Rices ikoniska musik.
Upptäck, eller återupptäck, den rörande historien om Simba och hans liv bland de livfulla färgerna och ljuden i Lejonriket. Det är en säker hit för hela familjen! 

Höjdpunkter

- Säkra biljetter till denna omåttligt populära musikal 
- Spektakulära scenerier
- Oförglömlig musik av Elton John och Tim Rice 
- Upplev en prisbelönt musikal
- En musikal för hela familjen 

Vad kan jag förvänta mig?

När den unga lejonprinsen Simba föds, förlorar hans elaka farbror Scar sin placering i tronföljden. Scar planerar att döda både Simba och kung Mufasa, så att han själv kan ta över tronen och bli kung. Simba överlever, men tror att det är han som är orsaken till faderns död, och bestämmer sig därför för att fly riket. 

Simba startar ett nytt liv tillsammans med två mycket osannolika vänner, Timon och Pumba. Men det förflutna kommer tillbaka för att hemsöka honom, och han tvingas tillsist möta en fruktad fiende för att uppfylla sitt öde och ta sin rättmätiga plats som den mäktiga kungen! 

Upplev när savannen kommer till liv på teaterscenen i Lejonkungen på Londons West End, och njut av välkända sånger som "Circle of Life", "Hakuna Matata" och "Can You Feel the Love Tonight".

Som New York Times säger, "Det finns inget liknande."

Visste du detta om The Lion King?
Musikalen hade världspremiär i London i oktober 1999, och sedan dess har mer än 110 miljoner människor sett den. 50 personer på scenen, 100 personer bakom scenen och mer än 232 figurer gör att föreställningen kan spelas! Lejonkungen har vunnit flertalet priser på Brodway, West End och runt om i världen.

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
Du mottar din bokningsbekräftelse per mejl kort efter att du slutfört bokningen.

Din e-biljett skickas direkt till dig via mejl inom 24 timmar. Mobilbiljetter accepteras. 

När du bokar biljetter till en musikal i New York så tilldelas du alltid, de vid bokningstillfället, bästa tillgängliga platserna. Vi har inte möjlighet att påverka exakt plats och rad då det endast är teatern som kan sköta placeringen. Platserna kan inte ändras eftersom de var de bästa tillgängliga platserna vid bokningstillfället.

Viktig information

- Observera att stroboskopljus används flertalet gånger under föreställningen.

Är detta något för mig?

Föreställningen passar alla, ung som gammal. Musikalen är särskilt populär bland barnfamiljer. Rekommenderas från 6 år och uppåt. Var uppmärksam på att barn under 3 år inte är tillåtna på teatern. 

Öppettider

Se kalendern för datum och tid.

Bästsäljare

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 45 minuter

Vägbeskrivning

Minskoff Theatre

Adress
200 W 45 Street New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!