Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst i Sverige på Broadwaybiljetter

Välkommen till NewYorkMusikal.se, störst i Sverige på biljetter till Broadwaymusikaler! Den fulländade bokningssidan för dig som vill uppleva världens främsta musikaler och teaterföreställningar på plats på Broadway, Manhattan, i hjärtat av New York. Här kan du enkelt, snabbt och tryggt få tips om samt boka prisvärda biljetter i flera olika priskategorier till New Yorks främsta och mest populära musikaler och pjäser.

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

New Amsterdam Theatre

New Amsterdam Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Disney's Aladdin - Broadway

Disney's Aladdin - Broadway

4.8 (82)
Från 808 kr

Gör dig redo för flygande mattor och äventyr i Tusen och En Natt, se Disneys nya musikal – Aladdin på Broadway i New York. Förbeställ dina biljetter hemifrån och upptäck en helt ny värld, på ett helt nytt sätt!

Höjdpunkter

- Förboka biljetter till denna magiska musikal 
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori 
- Njut av den Oscar belönade musiken 
- Upplev en föreställning för alla åldrar 
- Njut av häpnadsväckande koreografi och visuella effekter

Vad kan jag förvänta mig?

Musikalen Aladdin bygger på Disneyfilmen från 1992, om den charmiga gatungen Aladdin som förälskar sig i den vackra prinsessan Jasmine. Prinsessan Jasmine är missnöjd med faderns önskan att finna henne en kunglig brudgum. Samtidigt planerar sultanens högra hand, Jafar, att ta över tronen. När Jasmine smyger ut ur palatset, möter hon Aladdin. 

Efter att ha upptäckts tillsammans, döms Aladdin till döden, men Jafar räddar honom genom att be honom hämta en oljelampa från Undrens Grotta. Där det finns en oljelampa, finns det en Ande, och när Aladdin omedvetet släpper ut denna Ande, kan vad som helst hända! 

Den älskade berättelsen blir levande på scenen i denna djärva nya musikal. Genom bara ett gnugg på en magisk lampa, sveper Aladdin dig med på en resa till en exotisk värld full av djärva äventyr, klassisk komedi och tidlös romantik. Det är en oförglömlig upplevelse som inkluderar alla omhuldade Oscar belönade låtar skrivna speciellt för Broadway. 

Hur fungerar det?

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Vem passar föreställningen för? 
Föreställningen passar hela familjen, rekommenderas från 8 år och uppåt. 

Hur lång är föreställningen? 
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus. 

Vilka ingår i teamet bakom Aladdin? 
Denna helt nya scenproduktion är regisserad och koreograferad av Tony Award vinnaren Casey Nicholaw. Komponerad av Tony Award vinnaren Alan Menken. Texter av legendariska Howard Ashman och Tony Award vinnaren Tim Rice, manus och ytterligare texter av Chad Beguelin. 

Viktig information

- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Är detta något för mig?

Föreställningen passar hela familjen, rekommenderas från 6 år och uppåt.

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

New Amsterdam Theatre

Adress
214 W 42nd Street New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!