Sök biljetter

Ytterligare säkerhetsåtgärder: läs mer innan ditt besök. Läs mer

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Våra kunder säger

Musikaler på Broadway, NYC!

Manhattan, Broadway, Times Square..
Musikalernas och Browadwayshowernas mecka i New York!

Broadway är en berömd gata som slingrar sig tvärs över Manhattans annars så raka och kvadratiska kvarter. Broadway har även blivit synonymt med New Yorks teaterdistrikt, vilket, tillsammans med Londons West End, är de två platser i världen där flest musikaler och pjäser spelas.

Broadways teaterdistrikt huserar mer än 40 teatrar, var och en med plats för mer än 500 åskådare. De flesta teatrar är centrerade runt Times Square, men vissa ligger på Lower Manhattan och uppe vid Lincoln Center.

Det råder ingen tvekan om att Broadway Shows/Musicals har blivit en institution i sig själv, och bidrar starkt till att New York betraktas som den kulturella och musikaliska huvudstaden i USA.

Många stora musikaler har haft sin urpremiär på Broadway. På senare tid nämns Chicago, Disney’s The Lion King och Wicked the Musical. Och om vi ser tillbaka till tiden runt 1960- och 70-talen hade klassiska musikaler som Grease, Evita, Hello Dolly, Cabaret, Hair och Annie sin urpremiär på Broadway i New York.

Ännu idag är Broadway känd som USA: s främsta musikal- och teaterdistrikt, och du kan inte låta bli att smittas av ”teatersjukan” när du promenerar längs Broadway. 

Bland de hetaste Broadwayshowerna idag ser vi; Disney’s The Lion King, Chicago, Wicked, Hamilton, Disney's Aladdin, Disney’s Frozen, The Tina Turner Musical, Pretty Woman, Moulin Rouge, The Book of Mormon, Rock of Ages och Phantom of the Opera, för att nämna några. Man kan säkert säga att det är en bra blandning av gamla goda klassiker, såväl som helt nya produktioner.

Du kan se en fullständig lista över alla Broadwaymusikaler HÄR.

En sak är säker, om du vill uppleva en musikal på Broadway i New York, bör du köpa dina biljetter hemifrån. Dels slipper du slösa tid i New York på att jaga biljetter, dels är biljetterna ofta billigare här på bokningssidan och sist men inte minst betalar du i svenska kronor via en godkänd svensk bokningssida med svensk kundtjänst.

Det finns något för alla smaker och åldrar! Utbudet är enormt! Boka nu - till en föreställning, två eller kanske flera musikaler!

Ticmate Charity