Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst i Sverige på Broadwaybiljetter

Välkommen till NewYorkMusikal.se, störst i Sverige på biljetter till Broadwaymusikaler! Den fulländade bokningssidan för dig som vill uppleva världens främsta musikaler och teaterföreställningar på plats på Broadway, Manhattan, i hjärtat av New York. Här kan du enkelt, snabbt och tryggt få tips om samt boka prisvärda biljetter i flera olika priskategorier till New Yorks främsta och mest populära musikaler och pjäser.

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Astor Place Theater

Astor Place Theater

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Blue Man Group - New York

Blue Man Group - New York

4.5 (66)
Från 764 kr
Blue Man Group med sina blå män, är en icke-verbal föreställning som inte går att beskriva i ord, den måste upplevas! Föreställningen är både rolig, originell och energisk!

Höjdpunkter:
- Förboka biljetter till denna underhållande show
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori
- Förbered dig på att bli hänförd av de blå männen

Vad handlar Blue Man Group om?
Föreställningen bjuder in till en multisensorisk värld som kombinerar teater, musik, vetenskap och konst, där Blue Man Group presenterar sin perfekta anarkistisk bruksanvisning om hur man vinner popularitet i den moderna musikens värld.

De tre uttryckslösa, skalliga, blåa och stumma männen verkar vara helt i sitt rätta element bland surrealistisk teaterkonst, video, ljusshow och spännande rockmusik.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
Blue Man Group är rolig för alla åldrar, både barn och vuxna. Föreställningen innehåller inget tal, så icke-engelskspråkiga besökare kan njuta av showen lika mycket! Barn under 3 år får inte följa med.

Hur lång är föreställningen?
Ca 2 timmar, inklusive paus.

Viktig information:?
- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Öppettider

söndag till fredag 20.00 - lördag 19.00 onsdag 14.00, lördag och söndag 14.00 och 17.00

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Vägbeskrivning

Astor Place Theater

Adress
434 Lafayette Street New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!