Hamilton

Hamilton

på Richard Rodgers Theatre

Pris från 2045 kr

Hamilton är en ny amerikansk musikal på Broadway, om en tuff ung immigrant som kom att förändra Amerika för evigt - nämligen Alexander Hamilton.

Höjdpunkter:
- Se en storslagen musikal om en del av Amerikas historia
- E-biljett direkt till din inkorg
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Alexander Hamilton - en amerikansk statsman
Tony-, Grammy- och Emmy Award-belönade Lin-Manuel Miranda blev inspirerad av biografin 'Alexander Hamilton' av Ron Chernow, lät pennan glöda och skapade musikalen om den fattiga immigranten som kom att bli federalisternas allsmäktige ledare.

Från föräldralös invandrare till George Washingtons högra hand, från rebell och krigshjälte till unionens finansminister. Hamilton fick en skeptisk värld att tro på den amerikanska ekonomin. Musikalen Hamilton är en kartläggning av en amerikansk statsman och ett politiskt geni.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Visste du att...
..denna flerfaldigt Tony Award-belönade musikal kommer till Londons West End, i oktober 2017! Håll koll på www.londonmusikaler.se

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Richard Rodgers Theatre
226 West 46th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-08-06

Föreställningens längd:
2 tim 30 min

Vägbeskrivning


Subway till 49th St. station

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen