Big Fish

Big Fish

på Neil Simon Theatre

Pris från 1696 kr

Se den nya Broadwaymusikalen BIG FISH på Neil Simon Theatre i New York! Boka dina biljetter hos NewYorkMusikal.se!

Musikalen BIG FISH är baserad på den hyllade romanen av Daniel Wallace samt den lika hyllade Columbia Pictures-filmen i regi av Tim Burton.

BIG FISH handlar om Edward Bloom, en handelsresande som lever livet fullt ut ... och lite till! Edwards otroliga, ”larger than life”-berättelser skapar spänning för alla runt omkring honom, kanske mest av allt för sin hängivna hustru Sandra. Men sonen Will, som snart själv ska bli far, är fast besluten att finna sanningen bakom sin fars episka berättelser.

BIG FISH är en föreställning överfylld med värme, humor och spektakulär sceneri. Det är en extraordinär ny Broadwaymusikal som påminner oss om varför vi älskar att gå på teater – det är en upplevelse som är rikare, roligare och ”larger than life”.

BIG FISH i regi och med koreografi av den femfaldiga Tony Award-vinnaren Susan Stroman (The Producers, The Scottsboro Boys), med text och musik av Tony-nominerade Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party), och med manus av den ansedda manusförfattaren John August (Big Fish, Kalle och chokladfabriken). I huvudrollerna ser vi den tvåfaldiga Tony Award-vinnaren Norbert Leo Butz (Rivierans Guldgossar, Catch Me If You Can), Tony-nominerade Kate Baldwin (Giant, Finian’s Rainbow) och Tony-nominerade Bobby Steggert (Giant, Ragtime).

OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2013-10-06

Föreställningens längd:
2 hours, 20 minutes

Vägbeskrivning


Subway till 7th Ave. Station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen