Annie

Annie

på Palace Theatre

Pris från 1774 kr

Musikalen Annie på Broadway i New York är en av de mest framgångsrika musikalerna de senaste 35 åren. Köp biljetter till Annie the Musical på Broadway i New York här!

Med lika mycket mod som positiv anda vinner den föräldralösa Annie allas hjärtan med sin charm i 1930-talets New York City. Här, tillsammans med sin ständige följeslagare och kompis, hunden Sandy, har Annie satt siktet på att få oss att le från öra till öra när hon inspirerar ett helt nyttårtusende.

Föreställningen har vunnit inte mindre än 7 Tony Awards ®, inklusive Best Musical. Med musik av Charles Strouse, text av Martin Charnin och baserad på boken av Thomas Meehan. Annie the Musical gör sin triumferande återkomst till Broadway i en helt ny produktion med Tony Award-, Drama Desk- och Pulitzerprisbelönade regissören James Lapine och ett kreativt team.

Passa på att se denna nya version av Annie the Musical på Broadway i New York!

OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
ANNIE

Förköp hos tickmate fungerade perfekt
inga problem rätt flyt innan en bra föreställning.

Lars, Umeå
LÖR, 07 SEP 2013
5.0

 

5.0

Fantastiskt 5.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Palace Theatre
1564 Broadway
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2012-11-08

Föreställningens längd:
2 hours, 30 minutes

Vägbeskrivning


Subway till 49th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen