Norma

Norma

på Metropolitan Opera

Pris från 1406 kr

En nyproduktion av Bellinis Noma, signerad SIr David McVicar, öppnar säsongen 17/18 på Metropolitan Opera. En stjärnspäckad ensemble med bl a Sondra Radvanovsky, Joseph Calleja och Joyce DiDonato tar sig an detta bel canto-mästerverk under ledning av Carlo Rizzi.

Höjdpunkter
- Se, och hör, Bellinis mest kända opera
- Upplev sångare i världsklass i ett av världens främsta operahus
- Få de bästa platserna tillgängliga i din kategori

Vad handlar Norma om?
Gallien under romarnas ockupation, ca år 50 fk. Druidprästinnan Norma har ett hemligt förhållande med den romerska prokonsulen Pollione, och trots sitt löfte om avhållsamhet har hon fött honom två barn. Pollione däremot har förälskat sig i den unga oskuldsfulla prästinnan Adalgisa och de två planerar att resa till Rom.

Norma upptäcker snart otroheten och drabbas i sin ilska av en obändlig lust att mörda sina barn så att Pollione aldrig kan få dem. Adalgisa som i sin tur är lojal mot Norma försöker övertala Pollione att gå tillbaka till henne men han vägrar. 

Ursinnig över Polliones ägran förklarar Norma krig mot romarna. Hennes far, översteprästen, ber om ett mänskligt offer för att blidka gudarna så druiderna segrar i kriget. Norma ger Pollione en sista chans att ändra sig och återvända till henne men han vägrar fortfarande. I förtvivlan bekänner Norma sina synder för sin far och de andra druiderna och erbjuder sig själv som offer. Pollione som överväldigas av hennes osjälviskhet och åter blir förälskad skyndar till offeraltaret och för att ta plats brevid henne.

Norma sjungs på originalspråket italienska, med Met titles på engelska, tyska, italienska och spanska.

Hur får jag mina biljetter?
Kort efter att du slutfört din bokning skickas en e-biljett till din mail. Allt du behöver göra är att skriva ut den och ta med till teatern på föreställningsdagen.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Metropolitan Opera
Lincoln Center -Amsterdam btwn 62nd and 65th Sts
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Föreställningens längd:
3 Hours 4 Minutes

Vägbeskrivning


Subway till 66th St. Lincoln Center

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen