The Book of Mormon

The Book of Mormon

på Eugene O'Neill Theatre

Pris från 1108 kr

The Book of Mormon är den roligaste och lustigaste musikalen på Broadway – någonsin! Musikalen, från skaparna av South Park, har vunnit inte mindre än 9 Tony Awards, inklusive Best Musical. Säkra dina biljetter hemifrån till denna ofantligt populära föreställning! 

Höjdpunkter
- Förboka biljetter till denna hysteriskt roliga musikal 
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori 
- Skratta så att du får ont i magen 
- Upplev en prisbelönt musikal 

Vad handlar The Book of Mormon om? 
Två unga missionärer beger sig till en farlig del av Uganda för att omvandla medborgarna till mormonismen. En av missionärerna är Elder Price, en starkt troende och handlingskraftig person. Den andra, Elder Cunningham, är lite av en nörd och socialt obekväm, men han menar väl - även när han broderar sanningen och hamnar i trubbel... 

Våra två missionärer lär sig att det inte är så lätt att sprida sitt budskap, i ett Afrika som plågas av aids, fattigdom och våld!  

”Genii of South Park hit Broadway, and history is made. Mormon is on its march into legend” (Rolling Stones) ”You'll laugh your head off. Mormon is musical comedy heaven.” (Time Out New York) ”I Love The Book Of Mormon.” (The New York Post)  

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Vem passar föreställningen för? 
Denna musikal är inte lämplig för yngre barn då den innehåller grovt språk, vuxenteman och sexuellt-explicit humor.  

Hur lång är föreställningen? 
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus. 

Vilka ingår i teamet bakom The Book of Mormon?  
The Book of Mormon är en musikalisk produktion från skaparna av South Park Trey Parker och Matt Stone, samt Avenue Q's medproducent Robert Lopez. 

Viktig information:

- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Eugene O'Neill Theatre
230 W 49th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
tisdag till torsdag och söndag 19.00 - fredag och lördag 20.00

Matiné
onsdag, fredag, lördag och söndag 14.00

Bokas från
2011-03-24

Föreställningens längd:
2 h 30 min

Vägbeskrivning


Subway till 50th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen