The Last Ship

The Last Ship

på Neil Simon Theatre

Pris från 1929 kr

The Last Ship är en ny Broadway-musikal av den 16-faldigt Grammy Award belönade artisten Sting. The Last Ship är ett porträtt av ett samhälle sammanbundet av passion, tro och tradition - ett samhälle med invånare som gör allt för att bevara det liv och den enda livsstil de känner till. 

The Last Ship utspelar sig i den engelska sjöfartsstaden Wallsend, ett sammansvetsat samhälle där livet alltid har kretsat kring det lokala båtvarvet och de hårt arbetande män som med mycket stolthet konstruerar imponerande fartyg. Men Gideon Fletcher drömmer om en annan framtid.. Han vill resa runt i världen och lämnar sitt liv och sin kärlek bakom sig.. 

När Gideon återvänder hem 14 år senare, finner han att varvets framtid är i stor fara och att hans barndomskärlek är förlovad med någon annan. Gideon inser att han lämnat efter sig mer än han någonsin kunde ha trott.

NOTERA! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion. Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse och voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2014-10-26

Föreställningens längd:
2 Hours, 30 Minutes

Vägbeskrivning


Subway till 7th Ave. Station

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen