The Color Purple

The Color Purple

på Jacobs Theatre

Pris från 1929 kr

Upplev den glädjefyllda och gripande musikalen The Color Purple (Purpurfärgen) på Broadway, med Jennifer Hudson i spetsen!

Höjdpunkter:
- Njut av en amerikansk klassiker
- Se Oscar-, Golden Globe & Grammy Award belönade Jennifer Hudson (tills 8 maj 2016)
- E-biljett direkt till din inkorg
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Se musikalen Purpurfärgen på Broadway
Musikalen The Color Purple ger en spännande ny version av Alice Walkers Pulitzerpris-belönade novell, med upplyftande jazz, gospel, ragtime och blues. De flesta av oss känner till Steven Spielbergs filmatisering av The Color Purple från 1985, med Whoopie Goldberg, Oprah Winfrey och Danny Glover i huvudrollerns.

Handlingen utspelar sig i början av 1900-talet och i den amerikanska södern, där vi möter den unga flickan Celie. Den blott 14-åriga Celie är gravid efter att ha blivit sexuellt utnyttjad av sin far och blir bortgift med den rika och grymma änkemannen Albert.

Musikalen The Color Purple presenterar en imponerande ensemble inklusive Londonstjärnan Cynthia Erivo, som Celie, och Oscar-, Golden Globe och Grammy-belönade Jennifer Hudson (Dreamgirl, Sex and the City – the movie) 

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Jacobs Theatre
242 WEST 45th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-12-10

Föreställningens längd:
2 Hours 35 Minutes

Vägbeskrivning


Take the subway to Times Square - 42nd St. Station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen