Evita

Evita

på Marquis Theatre

Pris från 1249 kr

Se Evita , the musical, på Broadway i New York! Upplev Andrew Lloyd Webber och Tim Rice's mästerverk och låt dig svepas med och beröras av denna kärlekshyllning! Boka biljetter till Evita på Broadway i New York här!

Andrew Lloyd Webber oct Tim Rice’s musikal Evita är en kärleksfull berättelse om Argentinas First Lady, som vann sina landsmäns hjärtan after att ha gift sig med militärledaren och så småningom president, Juan Peron.

Musikalen utspelar sig i Buenos Aires mellan 1934-1952, och vi följer Eva Duarte Peron genom hennes liv, från en faderlös flicka till en ambitiös skådespelerska och inte minst till den mäktigaste kvinnan i Latinamerika - fram till hennes tragiska död i cancer, endast 33 år gammal. Efter sin död blev Evita närmast helgon förklarad.

Händelserna i Evitas liv presenteras i sång och berättas av musikalens regissör, Che.

Musikalen innehåller välkända sånger som “Don’t Cry for Me, Argentina ” (sjungs av Evita i den numera världsberömda balkong-scenen), "Another Suitcase in Another Hall ", "High Flying Adored " och “You Must Love Me ” (den Oscar-belönade balladen som Madonna sjöng i filmen med samma namn).

Evita ståtar med en 25-manna ensamble och en fängslande koreografi.


OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York kommer du alltid beviljas de bästa platserna tillgängliga vid tiden för din bokning. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som sköter tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse, får du ytterligare en voucher som visar dina exakta platser! Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa tillgängliga platserna vid tidpunkten för din bokning!

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Marquis Theatre
211 West 45th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2012-04-05

Föreställningens längd:
2 h 15 min

Vägbeskrivning


Subway till 49th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen