Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

på Lunt-Fontanne Theatre

Pris från 766 kr

Se Roald Dahls underbart smaskiga och knasiga historia om unga Charlie Bucket och den mystiska konditoren Willy Wonka, nu som musikal på Broadway. Det är en underbar föreställning för hela familjen!

Höjdpunkter:
- Se succémusikalen Kalle och Chokladfabriken på Broadway!
- Njut av en musikal för hela familjen
- E-biljett till din inkorg  

Vad handlar Charlie and the Chocolate Factory om?
När Charlie (Kalle Spann) vinner en guldbiljett till den underliga och underbara chokladfabriken, ägd av den pekulära Willy Wonka, får han sin livs chans att njuta av de sötsaker han alltid drömt om. Men bakom fabrikens grindar upptäcker de fem lyckliga vinnarna att allt inte är så sött som det verkar…

En chokladträdgård, en armé av ekorrar och de märkligt märkliga Oompa-Loompas - allt bara måste upplevas på plats i New York. Den spektakulära nya musikalen är till bredden fylld med delikata och smaskiga godisaker, som garanterat kommer att blända dina sinnen.

Berättelsen om Kalle och chokladfabriken har förtrollat ​​världen i över 50 år och filmatiserades senast 2005 av Tim Burton, med Johnny Depp i rollen som Willy Wonka.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett via e-post. Skriv ut din e-biljett och visa upp på teatern ca 30-60 minuter innan föreställningen börjar.

Vem passar musikalen för?

Charlie and the Chocolate Factory är en musikalisk föreställning för hela familjen, och den rekommenderas för barn är 6 och uppåt. Barn under 4 år är dock inte tillåtna på teatern.

Hur lång är föreställningen?
Ca 2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Vilka ingår i teamet bakom musikalen?
Musikalen Kalle och Chokladfabriken är baserad på Roald Dahls underbara och mörka roman, med musik av Oscar-belönade Sam Mendes.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Lunt-Fontanne Theatre
205 W 46th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-04-23

Föreställningens längd:
2 hours and 30 minutes

Vägbeskrivning


Subway till 49 St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen