Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Metropolitan Opera

Metropolitan Opera

Metropolitan Opera

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Rigoletto
Från 1 095 kr

Rigoletto

I den här produktionen signerad Michael Mayer's tar Verdis tidlösa tragedi plats i ett neon-täckt Las Vegas under 1960-talet. Stjärnsopranen Nadine Sierra sjunger Gilda, Roberto Frontali & George Gagnidze delar på titelrollen och Vittorio Grigolo & Bryan Hymel gör rollen som den lättfärdiga Hertigen av Mantua.

Vad handlar Rigoletto om?
Operan börjar med ett party hos Hertigen av Mantua. Rigoletto skämtar på bekostnad av Greve Monterone, vars dotter blivit förförd av Hertigen, varpå denne kastar en förbannelse över honom.
Rigoletto har försökt att skydda sin dotter från omvärlden men upptäcker snart att hon har träffat, och blivit förälskad i Hertigen och när Hertigens hejdukar kommer för att kidnappa Gilda blir Rigoletto förkrossad.
Rigoletto upptäcker snart vem det är som kidnappat hans dotter och blir besatt av tanken på hämnd, så han bestämmer sig för att leja en lönnmördare för att döda Hertigen. Den lejda mördarens syster tycker synd om Hertigen och övertalar sin bror at låta honom leva, brodern går med på det - men bara om någon kommer till platsen och blir dödad istället. Gilda som hört hela konversationen beger sig till utsatt plats och blir dödad. 

Operan har tre akter och sjungs på italienska med Met texter på engelska, tyska, italienska och spanska.

Hur får jag mina biljetter?
- När din bokning är genomförd kommer du att få en e-biljett via e-post. Vänligen skriv ut biljetten och ta med till operan.  

Vägbeskrivning

Metropolitan Opera

Adress
Lincoln Center -Amsterdam btwn 62nd and 65th Sts New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!