Cavalleria Rusticana / Pagliacci

Cavalleria Rusticana / Pagliacci

på Metropolitan Opera

Pris från 1275 kr

Se Cavalleria Rusticana / Pagliacci på Metropolitan Opera House i New York. Det är operans mest bestående tragiska skådespel med två berättelser i en ny stämningsfull produktion av Sir David MacVicar. Föreställningen har en mer realistisk handling som spänner över två tidsperioder, men fortfarande i samma sicilianska omgivningar.

Tenoren Yonghoon Lee och mezzosopranen Violeta Urmana har huvudrollerna i Cavalleria Rusticana, tragedin om gamla koder och olaglig kärlek, i äkta siciliansk stil.

I andra delen av denna verismo, Pagliacci, ser vi tenor Roberto Alagna som den mordiska clownen Canio och sopran Barbara Frittoli som dennes kurtiserande hustru.

Dirigent är Fabio Luisi.

Cavalleria Rusticana / Pagliacci framförs på italienska med undertexter på engelska, tyska, italienska och spanska.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning är bekräftad skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Metropolitan Opera
Lincoln Center -Amsterdam btwn 62nd and 65th Sts
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Föreställningens längd:
3 hours, 3 minutes

Vägbeskrivning


Subway till 66th St. Lincoln Center

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen