Therese Raquin

Therese Raquin

på Studio 54

Pris från 1005 kr

Se Kiera Knightley (Stolthet och Fördom, Pirates of the Caribbean-filmerna) i sin Broadway-debut, dramat Thérèse Raquin.

Höjdpunkter:
- Se Kiera Knightley live på scen
- E-biljett direkt till din e-postadress
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Upplev Keira Knightley live på Broadway
Thérèse Raquin är en berättelse om kärlek, lust, svek och skuld. Thérèse (Keira Knightley) lever ett kärlekslöst liv vid sidan av sin svaga och själviska man och kontrollerande svärmor, tills hon möter sin barndomsvän Laurent. Thérèse och Laurent, tärda av sin längtan efter varandra, drömmer om den dag då de äntligen kan vara tillsammans. När deras överväldigande passion våldsamt snurrar utom kontroll, inser de att kärlek kan vara ett farligt spel, och att det inte alltid finns en vinnare.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Studio 54
254 West 54 Street
New York
NY
USA
10019

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-10-29

Föreställningens längd:
2 Hours 30 Minutes

Vägbeskrivning


Take the subway to 7. Ave. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen