The Play That Goes Wrong.

The Play That Goes Wrong.

på Lyceum Theatre

Pris från 1295 kr

Broadway har importerat en ny brittisk föreställning, vinnaren av 2015 års Olivier Award för bästa komedinykomlingen. The Play That Goes Wrong hyllar det bästa från livetearer... och det värsta.

Välkommen till Cornley Polytechnic Drama Societys nya produktion. Den här 1920-tals deckaren har allt du någonsin kunnat önska dig av en Broadway show - fallfärdiga dekorationer, en dam med hjärnskakning och lik som inte kan spela döda. Det är ett klassiskt mysterium... men det är också ett mysterium hur den här pjäsen fick börja spela på Broadway.

Direkt från en förbryllande framgångsrik säsång vid West End i London, kommer den här hejdlöst roliga show-i-showen att beröra dig. Ben Brantley på The New York Times kallade den "en riktigt rolig hit!" och vi mutade honom bara lite för att skriva så... Om du trodde att One Man, Two Guvnors var den bästa brittiska komedin som någonsin gjorts kommer The Play That Goes Wrong bevisa att du hade rätt. Missa inte den här föreställningen med ett begränsat antal föreställningar (dock kanske för många).

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.  

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Lyceum Theatre
149 West 45th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-04-02

Föreställningens längd:
2 Hours, 1 Intermission

Vägbeskrivning


Subway till 42nd St. station Times Sq.

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen