Freud's Last Session

Freud's Last Session

på New World Stages / Stage 5

Pris från 346 kr

Se Freud's Last Session på Broadway i New York. Köp biljetter till den populära teater föreställningen Freud's Last Session på Broadway i New York här!

I pjäsen Freud's Last Session bjuder den legendariska psykoanalytikern Dr Sigmund Freud in en ung, föga känd professor vid namn CS Lewis, till sitt hem i London. Lewis, räknar med att ställas till svars för sin satir av Freud i sin nyutkomna bok, men inser snart att Freud har något annat, mycket mer betydande på sin agenda.

Samma dag som England går med i Andra Världskriget, diskuterar Freud och Lewis konfliktfyllda ämnen om Guds existens, kärlek, sex och meningen med livet - endast två veckor före Freud väljer att ta sitt eget liv…

Mark St. Germain’s hyllade nya pjäs baseras på boken The Question of God av Harvard’s Dr. Armand M. Nicholi, Jr.

OBS! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

New World Stages / Stage 5
340 West 50th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Föreställningens längd:
1 h 20 min, ingen paus

Vägbeskrivning


Subway till 50th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen