Channeling Kevin Spacey

Channeling Kevin Spacey

på St. Luke's Theatre

I pjäsen Channeling Kevin Spacey möter vi stackars Charlie som är lite av en "lätt måltavla" på sin tråkiga arbetsplats. En dag får Charlie en uppenbarelse och han bestämmer sig för att förändra sitt tråkiga liv.. Boka dina biljetter till Channeling Kevin Spacey på NewYorkMuskal.se! 

Beundrare av Kevin Spacey och Al Pacino kommer definitivt att gilla denna humoristiska pjäs som på ett roligt och lite destruktivt sätt kanaliserar de båda karaktärena.

NOTERA! Kevin Spacey och Al Pacino medverkar INTE i pjäsen!


OBS! När du bokar biljetter till en teaterföreställning i New York kommer du alltid beviljas de bästa platserna tillgängliga vid tiden för din bokning. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som sköter tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse, får du ytterligare en voucher som visar dina exakta platser! Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa tillgängliga platserna vid tidpunkten för din bokning!

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

St. Luke's Theatre
308 W 46th Street (btwn 8 & 9 ave)
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
fredag och lördag 20.00 - söndag 19.00

Bokas från
2011-04-17

Föreställningens längd:
1 h 20 min, ingen paus

Vägbeskrivning


Subway till 49th St. Station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen