Blackbird

Blackbird

på Belasco Theatre

Pris från 1139 kr

Tony Award nominerade Jeff Daniels och Academy Award nominerade Michelle Williams återvänder till Broadway i David Harrowers Olivier Award belönade pjäs Blackbird.

Höjdpunkter:
- Upplev prisbelönta pjäsen Blackbird
- Få de bästa platserna i din valda kategori
- Se Jeff Daniels & Michelle Williams på scen

Upplev uppmärksammade pjäsen Blackbird
Blackbird är historien om Una och Ray. Femton år tidigare hade de en relation och har inte sett varandra sedan dess. Nu har hon hittat honom igen.

Blackbird kallas "en av de mest kraftfulla dramerna detta århundrade" av The New York Times. Pjäsen spelas endast under en begränsad 18-veckorsperiod, så se till att boka dina biljetter innan det är försent!

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Viktig information:
- När du beställer biljetter till en föreställning i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Belasco Theatre
111 West 44th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2016-03-10

Föreställningens längd:
90 minutes, no intermission

Vägbeskrivning


Subway till Times Square - 42nd St. Station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen