Biljetter till: Cosi fan tutte

Cosi fan tutte

Från 815 kr
Mozarts älskade operakomedi Così fan tutte ges på Metropolitan Opera. En briljant ensemble med Tony Award-vinnaren Kelli O'Hara som Despina, tar sig an intrigerna och den fantastiska musiken under ledning av David Robertson.

Höjdpunkter:
- Upplev en av Mozarts mest älskade operor
- Se, och hör, sångare i världsklass på ett av världens främsta operahus
- Få de bästa platserna tillgängliga i din valda kategori

Vad handlar Così fan tutte om?
På ett café sitter de två officerarna Guglielmo och Ferrando och pratar om hur deras trolovade, systrarna Fiordiligi och Dorabella, alltid kommer att vara dem trogna. Don Alfonso, som är av åsikten att inga kvinnor är trogna, hör deras diskussion och slår vad med männen om att han kan bevisa det inom loppet av ett dygn.

Planen är att officerarna ska säga till systrarna att de måste dra ut i krig, för att sedan återvända utklädda och försöka att förföra varandras fästmö. Don Alfonos kommer med nyheterna till systrarna som givetvis blir helt förkrossade. 

Kort efter kommer männen tillbaka förklädda till "albaner" och hävdar att de letts till huset av kärlek till de två systrarna. Till att börja med är  Fiordiligi och Dorabella inte alls intresserade av försöken till uppvaktning, men det dröjer inte länge innan de börjar ändra sig. Don Alfonso är rädd att husets luriga tjänsteflicka Despina ska ana oråd och övertalar henne att vara med på hans plan....

Efter många invecklingar och intriger avslöjas ändå komplotten och de båda paren lever lyckliga i alla sina dagar.

Cosí fan tutte sjungs på italienska med Met-titles på tyska, engelska, italienska och spanska.

Hur får jag mina biljetter?
När du har slutfört din bokning skickas en e-biljett till din mailadress, allt du behöver göra är att skriva ut den och ta med till operan på dagen för föreställningen. 

Vägbeskrivning

Metropolitan Opera

Adress
Lincoln Center -Amsterdam btwn 62nd and 65th Sts New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!