Biljetter till: Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

4.8 (93)
Från 869 kr

Se Christmas Spectacular  med legendariska The Rockettes på Radio City Music Hall i New York! Christmas Spectacular presenterar som alltid en enastående och färgsprakande julshow (november-januari), som tilltalar alla sinnen. ??

Höjdpunkter

- Förbokade biljetter till denna spektakulära julshow
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori
- Upplev en julshow som ingen annan du sett förut 
- Se de otroliga dansarna i The Rockettes

Vad kan jag förvänta mig?

Vad är Christmas Spectacular?
Radio City Christmas Spectacular är en årlig tradition i New York, som hade premiär år 1933 på den legendariska Radio City Music Hall. Showen har setts av mer än 80 miljoner människor genom åren, och har spelats i mer än 60 städer i hela Nordamerika. ??

Årets show är fylld av bländande kostymer, väl koreograferade nummer och hisnande specialeffekter! Inte minst, så uppträder fantastiska Rockettes  med sina otroliga dansnummer. ??

Missa inte årets Christmas Spectacular på Radio City Music Hall om du besöker New York från november och framåt!

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Skriv ut den och ta med till teatern eller visa upp den i din mobiltelefon. Mobilbiljett accepteras.

Hur lång är föreställningen?
1 timme och 30 minuter, inklusive paus.

Viktig information

När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Biljettkategorier

Finns det några barnbiljetter?
Nej, tyvärr finns det inga barnbiljetter, alla betalar samma pris. Barn under 2 år behöver inte egen biljett, förutsatt att de sitter i förälderns knä och alltså inte upptar en egen stol.  

Är detta något för mig?

Vem passar föreställningen för?
Radio City Christmas Spectacular är avsedd för en publik i alla åldrar, från de allra minsta till de mest rutinerade teaterbesökarna. Många gäster återkommer år efter år, och lämnar ofta över traditionen till yngre generationer.

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 1 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Radio City Music Hall

Adress
1260 Ave of the Americas New York, USA NY 10020

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!