Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst i Sverige på Broadwaybiljetter

Välkommen till NewYorkMusikal.se, störst i Sverige på biljetter till Broadwaymusikaler! Den fulländade bokningssidan för dig som vill uppleva världens främsta musikaler och teaterföreställningar på plats på Broadway, Manhattan, i hjärtat av New York. Här kan du enkelt, snabbt och tryggt få tips om samt boka prisvärda biljetter i flera olika priskategorier till New Yorks främsta och mest populära musikaler och pjäser.

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Majestic Theatre

Majestic Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

4.8 (254)
Från 319 kr
The Phantom of the Opera firar sitt 30-årsjubileum 2018 och är därmed den längst spelade musikalen på Broadway i New York!

Höjdpunkter:
- Se till att förboka biljetter till denna publikfavorit
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald priskategori
- Upplev denna prisbelönta musikalklassiker
- Njut av vacker scenuppsättning och specialeffekter

Boka dina biljetter till musikalernas musikal hemifrån och gör dig redo för en teaterupplevelse du sent kommer glömma! 

Vad handlar Fantomen om?
Phantom of the Opera är baserad på en klassisk fransk thriller om en deformerad kompositör, en fantom, som spökar på det gamla operahuset i Paris.

Den ensamma och romantiska Fantomen komponerar operor och är privatlärare åt Christine, en vacker ung sopran. När Christines stjärnstatus stiger kommer en vacker friare från hennes förflutna in i bilden. Fantomen blir galen av avund, han sätter skräck i opera husets ägare och ensemble med sitt mordiska lynne. Trots detta finner sig Christine dragen till denna mystiska man.

Visste du detta om Phantom of the Opera?
Phantom of the Opera är ett musikalfenomen med några av de mest påkostade uppsättningarna, kostymerna och specialeffekterna som någonsin har skapats för scenen. Den hade världspremiär på Her Majesty's Theatre i London den 9 oktober 1986, den har visats i 90 städer världen över och har vunnit mer än 50 stora teaterutmärkelser inklusive sju Tony Awards 1988, bl. a för Bästa Musikal. Vår egen svenska musikalstjärna och artist Peter Jöback spelade huvudrollen som Fantomen under en begränsad period, som en del av 30-årsfirandet (15 januari - 31 mars 2018). Peter har tidigare axlat rollen i både Londons West End och på Broadway, likväl i den svenska uppsättningen i Stockholm. 

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
Fantomen passar de flesta, både vana och ovana musikalbesökare! Musikalen passar dock inte de allra yngsta eftersom vissa scener kan vara skrämmande- det handlar ju trots allt om Fantomen på Operan. Rekommenderas från 10 år, barn under 5 år får inte komma in. 

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Vilka ingår i teamet bakom The Phantom of the Opera?
Den världsberömda engelska kompositören Andrew Lloyd Webber ligger bakom denna musikaliska succé. Regi av Harold Prince, producent är Cameron Mackintosh.
 


Öppettider

måndag och onsdag till lördag 20.00 - tisdag 19.00 onsdag och lördag 14.00

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Vägbeskrivning

Majestic Theatre

Adress
245 West 44th Street New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!