Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Lunt-Fontanne Theatre

Lunt-Fontanne Theatre

Lunt-Fontanne Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: TINA: The Tina Turner Musical
Från 971 kr

TINA: The Tina Turner Musical

5.0 (16)

Gör dig redo att njuta av Tina Turners kraftfulla rock'n'roll-musik i musikalen TINA som är baserad på hennes liv! Premiär på Broadway hösten 2019. Detta är en gripande historia som du inte bör missa!

Höjdpunkter

- Välj dina egna platser i salongen
- Njut av ett soundtrack fyllt med Tina Turners hits
- Hör historien om drottningen av rock'n'roll
- Kraftfulla framträdanden av begåvade sångare

Vad kan jag förvänta mig?

TINA avslöjar den outtalade historien om en kvinna som vågade trotsa gränserna för ålder, kön och ras. Från den ödmjuka starten i Nutbush till förvandlingen till hela världens drottning av rock'n'roll, Tina Turner bröt inte bara reglerna - hon skrev om dem. Nu kommer denna musikal, skapad i samarbete med Tina Turner själv, äntligen till Broadway.

Historien om TINA börjar i Nutbush, Tennessee, där vi träffar Anna Mae Bullock - flickan som kommer att bli Tina Turner. Anna Maes barndom är inte lätt: hennes föräldrar har ett kontroversiellt förhållande, och Anna Mae får i slutändan uppfostras av sin mormor. Men när tonåringen Anna Mae flyttar till St. Louis börjar saker och ting gå hennes väg. Anna Mae upptäcks av Ike Turner och går med i hans band, Kings of Rhythm. Ike ger henne scennamnet Tina Turner, och med Tina vid mikrofonen höjs bandet till skyarna.

Det finns dock en mörk sida i Ike och Tinas förhållande. Ike är arg, avvisande, otrogen och våldsam. Även om Tina så småningom lämnar honom, är hennes strider inte slut. Kritik, rasism och sexism genomsyrar musikbranschen, och de hotar alla att bryta ner henne. Men hon slutar inte slåss, för hon är "simply the best".

Hur fungerar det?

Din e-biljett skickas till dig strax efter att din bokning är klar. Ta med dig en utskrift av e-biljetten till teatern eller visa din e-biljett på din mobiltelefon.

Öppettider

Se kalendern för lediga datum & tider

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 45 minuter

Vägbeskrivning

Lunt-Fontanne Theatre

Adress
205 W 46th S New York, NY 10036

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!