Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst i Sverige på Broadwaybiljetter

Välkommen till NewYorkMusikal.se, störst i Sverige på biljetter till Broadwaymusikaler! Den fulländade bokningssidan för dig som vill uppleva världens främsta musikaler och teaterföreställningar på plats på Broadway, Manhattan, i hjärtat av New York. Här kan du enkelt, snabbt och tryggt få tips om samt boka prisvärda biljetter i flera olika priskategorier till New Yorks främsta och mest populära musikaler och pjäser.

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

New World Stages

New World Stages

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Rock of Ages - New York

Rock of Ages - New York

Från 539 kr

Följ med ut på en kväll fylld med rock 'n' roll musik och berömda 80-tals låtar! Rock of Ages spelar nu på Broadway i New York. Om du letar efter en musikal med massor av energi, stort tuperat hår och berömda gitarriff så är detta en musikal för dig. Är du redo att rocka loss?

Höjdpunkter

- Lyssna till 80-tals hitsen från kända band
- Njut av en historia om kärlek, musik & vänskap
- Gör dig redo att rocka loss!

Vad kan jag förvänta mig?

Rock of Ages är berättelsen om flickan från den lilla byhålan, pojken från storstaden och en rock 'n' roll-romans på Sunset Strip. Sherrie Christian flyttar till Hollywood där hon hoppas bli skådespelare. Här träffar hon den hoppfulla musikern Drew Boley, som hjälper henne att skaffa ett jobb som servitris i en rock 'n' roll bar.

Baren fylls varje kväll av kända band och sångare och det är en mycket populär plats. När baren plötsligt hotas att stängas ned, samlas de hoppfulla rockmusikerna och deras för att rädda situationen - och naturligtvis musiken. Men stora åtgärder kan få stora konsekvenser - och är de villiga att göra vad som krävs?

Rock of Ages vilda musik lista innehåller alla dina favoritrocksånger från 80-talet. Det finns låtar av Pat Benatar, Bon Jovi, Twisted Sister, Poison och Joan Jett & The Blackhearts! De hårdare rocklåtarna kommer i balans med kraftfulla rockballader som Can't Fight This Feeling, I Wanna Know What Love Is, Here I Go Again och naturligtvis Don't Stop Believin'!

Gör dig redo att rocka loss hela kvällen. Eller åtminstone tills ridån går ner!

Hur fungerar det?

Omedelbart efter att din beställning är klar får du en e-biljett via e-post. Skriv bara ut din biljett och ta den till teatern. 

Öppettider

Måndag-lördag: 20:00.
Lördag-söndag: 14:00.
Söndag: 19:00.

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

New World Stages

Adress
340 W 50th St New York, NY 10019

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!