Biljetter till: To Kill a Mockingbird

To Kill a Mockingbird

 
Från 932 kr

To Kill a Mockingbird berättar historien om etnisk orättvisa, föråldrade könsroller och oskrivna lagar, genom ögonen på en tjej som heter Scout. Boka biljetter till den nya Broadway-uppsättningen av Harper Lees klassiska roman, med manus av Aaron Sorkin och vilken för närvarande spelar på Shubert Theatre.

Höjdpunkter

- Se Aaron Sorkins Broadway-uppsättning av Harper Lees klassiska roman
- Se Ed Harris som Atticus Finch från och med 5 november 2019*

Vad kan jag förvänta mig?

I pjäsen To Kill a Mockingbird får vi följa Scout Finch som bor i Maycomb, Alabama med sin äldre bror Jem och deras far Atticus, som är advokat och änkling. Jem och Scout blir vänner med en pojke som heter Dill som besöker sin moster i Maycomb varje sommar. En sommar blir Atticus utvald till att försvara Tom Robinson, en svart man som har anklagats för att ha våldtagit en ung vit kvinna vid namn Mayella Ewell.

Atticus säger ja till att försvara Tom, även om det inte tas väl emot av de andra invånarna i Maycomb. Andra barn i staden hånar Jem och Scout för Atticus beslut och ger honom diverse smeknamn, vilket bara gör det svårare för Scout att förstå sin far och varför han vill hjälpa någon som har begått ett brott. Situationen blir ännu svårare att hantera när våld, hat och rykten börjar spridas i staden när rättegången närmar sig.

Scout, Jem och Dill är nyfikna och vill ta reda på vad som egentligen hände, men Atticus vill inte att de tre vännerna är i närheten av rättegången. Hur ska de då ta reda på sanningen? Var dras gränsen mellan sanning och lögn? Och hur kan detta påverka skillnaden mellan svarta och vita, män och kvinnor och rika och fattiga?

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med till teatern.

Viktig information

- Pjäsen lämpar sig för besökare 12 år och äldre.
- Barn under 4 år är inte tillåtna i teatern.

* med reservation för ändringar i spelschemat. 

Öppettider

Se kalendern för datum och tider. 

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningens längd: 2 timmar 35 minuter

Vägbeskrivning

Shubert Theatre

Adress
225 West 44th Street New York, NY 10036

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!