Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst i Sverige på Broadwaybiljetter

Välkommen till NewYorkMusikal.se, störst i Sverige på biljetter till Broadwaymusikaler! Den fulländade bokningssidan för dig som vill uppleva världens främsta musikaler och teaterföreställningar på plats på Broadway, Manhattan, i hjärtat av New York. Här kan du enkelt, snabbt och tryggt få tips om samt boka prisvärda biljetter i flera olika priskategorier till New Yorks främsta och mest populära musikaler och pjäser.

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: The Imbible

The Imbible

Från 715 kr
Den storslagna succémusikalen The Imbible handlar om historien bakom cocktails och sprit, dessutom ingår tre drinkar i biljetten!

Skådespelarna tar med publiken 10 000-år bak i tiden, tvärs över jorden, ackompanjerade med cocktails och The Backwaiters acapella-kör! 

Luta dig tillbaka och njut av musik och drinkar medan Anthony Caporale redogör för historien och vetenskapen bakom alkoholhaltiga drycker, spårar deas ekonomiska och politiska inverkan på vår kulturella utveckling, utför live demonstartioner av ölbryggning och sprit-destillering - precis som en bartender ska - underhåller han sina gäster genom hela kvällen!

Anthony har en hissnande kunskap om dryckeshistoria, bartendererfarenhet som sträcker sig över årtionden och inte minst så är han en fantastiskt skicklig historieberättare och underhållare. The Imbible behandlar behandlar publiken på ett helt nytt sätt, en mycket underhållande kväll av uppslukande teater som med största sannorlikhet skiljer sig från något du tidigare sett!

**För att delta måste man ha fyllt 21 och ha med giltigt ID (alkoholhaltiga drycker serveras som en del av showen)**

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Vägbeskrivning

New World Stages / The Green Room

Adress
340 West 50th Street New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!