Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Störst i Sverige på Broadwaybiljetter

Välkommen till NewYorkMusikal.se, störst i Sverige på biljetter till Broadwaymusikaler! Den fulländade bokningssidan för dig som vill uppleva världens främsta musikaler och teaterföreställningar på plats på Broadway, Manhattan, i hjärtat av New York. Här kan du enkelt, snabbt och tryggt få tips om samt boka prisvärda biljetter i flera olika priskategorier till New Yorks främsta och mest populära musikaler och pjäser.

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Metropolitan Opera

Metropolitan Opera

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Den flygande Holländaren

Den flygande Holländaren

Från 1 039 kr
Metropolitan Opera i New York presenterar Wagners klassiker Den Flygande Holländaren med en kraftfull ensemble under ledning av Yannick Nézet-Séguin. 

Operan handlar om en spöklik sjöman som är dömd till att för evigt segla över haven i sitt sökande efter sitt livs kärlek som kan frigöra honom från förbannelsen.
Den flygande holländaren var en av Wagners tidigaste operor och är än idag, nära 200 år efter premiären i Dresden, standardrepertoar på operahus runt om i världen. 

Föreställningen är i tre akter och sjungs på orginalspråket tyska, men genom Metropolitans eget översättningssystem "Met titles" så finns översättning tillgänglig på engelska och spanska.

Hur får jag mina biljetter?
- När din onlinebokning är genomförd kommer du att få en e-biljett skickad till din e-post. Vänligen skriv ut biljetten och ta med till operan. 

Vägbeskrivning

Metropolitan Opera

Adress
Lincoln Center -Amsterdam btwn 62nd and 65th Sts New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!