Biljetter till: Waitress

Waitress

Från 1 051 kr

Musikalen Waitress är inspirerad av Adrienne Shellys älskade film. Waitress är en hyllning till vänskap, moderskap och att finna styrkan att drömma även de vildaste drömmar. 

Höjdpunkter

- Säkra biljetter till denna fantastiska musikal 
- Få de bästa tillgängliga platserna i din valda kategori 
- Njut av den Oscar-belönade ensemblen 

Vad kan jag förvänta mig?

Waitress på Broadway 
Waitress gör sin efterlängtade Broadway premiär efter en utsåld säsong på Bostons American Repertory Theater. 

Föreställningen är rolig, upplyftande och överraskande gripande, denna oemotståndliga del av livet har originalmusik och text av den fem Grammy-nominerade Sara Bareilles, baserad på en bok av den hyllade manusförfattaren Jessie Nelson och regisserad av Tony Award-vinnaren Diane Paulus. 

Möt Jenna, en servitris med pajer som sin specialitet, och som har fastnat i en liten stad och i ett kärlekslöst äktenskap. Inför en oväntad graviditet fruktar Jenna att hon kan ha övergett drömmen om att öppna sin egen paj butik för evigt ... tills en bakningstävling i en närliggande kommun och stadens vackra nya läkare erbjuder henne ett frestande recept för lycka. Med stöd av sin udda besättning av andra servitriser och trogna kunder, lägger Jenna till den hemliga ingrediensen som har varit försvunnen hela tiden - mod. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?  
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.  

Vägbeskrivning

Brooks Atkinson Theatre

Adress
256 West 47th Street New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!