Die Zauberflote

Die Zauberflote

på Metropolitan Opera

Pris från 1163 kr

Mozarts älskade opera Die Zauberflöte (Trollflöjten) återvänder till Metropolitan Opera. Under ledning av maestro James Levine får ett strålande sångarlag briljera i Julie Taymors spektakulära produktion.

Höjdpunkter:
- Se en av Mozarts mest älskade operor
- Upplev sångare i världsklass i ett av världens främsta operahus
- Få de bästa biljetterna tillgängliga i den kategori du väljer 

Vad handlar Die Zauberflöte om?
Den unga Tamino blir nästan dödad av en enorm orm, men blir i sista stund räddad av de tre damer som tjänar Nattens Drottning. Han får då veta att drottningens dotter, den vackra Pamina, hålls i fångenskap av prästen Sarastro.

Tillsammans med fågelfångaren Papageno ger sig Tamino iväg för att rädda Pamina och till sin hjälp har han en magisk flöjt som ska skydda dem från faror på vägen.

De upptäcker snart att den riktigt skurken är Nattens Drottning, och Tamino och Pamina bestämmer sig för att genomgå de prövningar som krävs för att bli upptagna i Sarastros tempel.

Det är en äventyrlig resa, men som i alla sagor, så övervinner kärleken allt och det unga paret lever lyckliga i alla sina dagar.

Die Zauberflöte sjungs på tyska, men med Metropolitans text/översättningsmaskin kan texten läsas på engelska, tyska och spanska.

Hur får jag mina biljetter?
När du har slutfört din bokning skickas en e-biljett till din mail. Allt du behöver göra är att skriva ut den och ta med till teatern på föreställningsdagen.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Metropolitan Opera
Lincoln Center -Amsterdam btwn 62nd and 65th Sts
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Föreställningens längd:
3 Hours 9 Minutes

Vägbeskrivning


Subway till 66th St. Lincoln Center

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen