Anna Bolena

Anna Bolena

på Metropolitan Opera

Pris från 1474 kr

Upplev opera på The Metropolitan Opera House i New York! Anna Bolena är en operatragedi i två akter, av Gaetano Donizetti. 

Se sopran Sondra Radvanovsky som den unga drottningen Anna Bolena, i sin strävan efter makt där hon ocskå får betala ett högt pris. Se Ildar Abdrazakov (bas) som kung Henrik VIII, mezzosopran Elina Garanca som Jane Seymour; kungens gemål och anledningen till att drottningen förlorar förståndet. Tenor Stephen Costello spelar drottningens kärlek i Sir David McVicars gripande produktion av Anna Bolena

Dirigent är Marco Armiliato.

Framförs på italienska med undertexter på engelska, tyska, italienska och spanska.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning är bekräftad skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Metropolitan Opera
Lincoln Center -Amsterdam btwn 62nd and 65th Sts
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Föreställningens längd:
3 Hours, 22 Minutes

Vägbeskrivning


Subway till 66th St. Lincoln Center

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen