Wicked - Broadway

Wicked - Broadway

på Gershwin Theatre

Pris från 1131 kr

Har du inte hört hela historien om landet Oz..? Wicked är den extremt populära Broadwaymusikalen, som har vunnit mer än 100 utmärkelser! Ta med hela familjen på en musikalisk upplevelse ni aldrig glömmer. Wicked får dig att skratta, gråta och tänka – det är magiskt för en publik i alla åldrar.

Höjdpunkter:
- Förboka biljetter till denna populära musikal
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori
- Upplev en riktig familjemusikal
- Njut av den Grammy-belönade musiken

Vad handlar Wicked om?
I Wicked, the musical, möter vi alla kända och ökända karaktärer från Gregory Maguires prisbelönta roman! Vi träffar den elaka häxan från Väst (Wicked) och hennes osannolika väninna Glinda, den gode prinsen Fiyero och självklart Trollkarlen från Oz. Vi får följa den fängslande och skrämmande historien om kärlek, vänskap och förtroende utöver det vanliga mellan två flickor: den blonda och populära Glinda och den missförstådda unga grönhudade flickan Elphaba, vars öde är att bli den elaka häxan Wicked. Se den oförglömliga, hyllade musikalen Wicked och upptäck att det faktiskt alltid finns två sidor av varje historia.. 

-”The best musical of the decade” (Weekly)

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
Föreställningen rekommenderas från 8 år och uppåt. Barn under 5 år får inte följa med.

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 45 minuter, inklusive paus.

Viktig information:
- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Gershwin Theatre
222 West 51 Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
tisdag 19.00 - onsdag till lördag 20.00

Matiné
onsdag och lördag 14.00 - söndag 15.00

Bokas från
2003-10-30

Föreställningens längd:
2 h 45 min

Vägbeskrivning


Subway till 50th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen