Waitress

Waitress

på Brooks Atkinson Theatre

Pris från 1098 kr

Musikalen Waitress är inspirerad av Adrienne Shellys älskade film. Waitress är en hyllning till vänskap, moderskap och att finna styrkan att drömma även de vildaste drömmar.

Höjdpunkter:
- Säkra biljetter till denna fantastiska musikal
- Få de bästa tillgängliga platserna i din valda kategori
- Njut av den Oscarbelönade ensemblen

Waitress på Broadway
Waitress gör sin efterlängtade Broadway premiär efter en utsåld säsong på Bostons American Repertory Theater.

Föreställningen är rolig, upplyftande och överraskande gripande, denna oemotståndliga del av livet har originalmusik och text av den fem Grammy-nominerade Sara Bareilles, baserad på eb bok av den hyllade manusförfattaren Jessie Nelson och regisserad av Tony Award-vinnaren Diane Paulus.

Tony Award-belönade Jessie Mueller spelar Jenna, en servitris med pajer som sin specialitet, och som har fastnat i en liten stad och i ett kärlekslöst äktenskap. Inför en oväntad graviditet fruktar Jenna att hon kan ha övergett drömmen om att öppna sin egen paj butik för evigt ... tills en bakningstävling i en närliggande kommun och stadens vackra nya läkare erbjuder henne ett frestande recept för lycka. Med stöd av sin udda besättning av andra servitriser och trogna kunder, lägger Jenna till den hemliga ingrediensen som har varit försvunnen hela tiden - mod.

I Broadway-uppsättningen ingår Eric Anderson, Christopher Fitzgerald, Drew Gehling, Kimiko Glenn, Dakin Matthews, Keala Settle, Charity Angél Dawson, Jeremy Morse och Stephanie Torns.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Viktig information:


- När du beställer biljetter till en föreställning i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Brooks Atkinson Theatre
256 West 47th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2016-04-24

Föreställningens längd:
2 Hours 30 Minutes

Vägbeskrivning


Subway till 49th St. station

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen