Tuck Everlasting The Musical

Tuck Everlasting The Musical

på Broadhurst Theatre

Pris från 1118 kr

När Winnie Foster upptäcker familjen Tucks magiska hemlighet påbörjas ett äventyr, utöver det vanliga, som kommer att förändra hennes liv för alltid.

Höjdpunkter:
- Se den nya musikalen Tuck Everlasting på Broadway
- Få de bästa platserna i din valda kategori
- Njut av en musikal i världsklass

Upptäck familjen Tucks magiska hemlighet
Följ med en resa du aldrig glömmer i denna djärva nya Broadwaymusikal om familj, kärlek och om att leva livet till fullo.

Musikalen Tuck Everlasting baseras på den bästsäljande och prisbelönta romanen av Natalie Babbitt och är en stark berättelse med artister i världsklass!

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Viktig information:


- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Broadhurst Theatre
235 West 44th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2016-04-17

Föreställningens längd:
2 Hours 30 Minutes

Vägbeskrivning


Subway till 42nd. St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen