The Marvelous Wonderettes

The Marvelous Wonderettes

på Theatre Row - The Kirk Theatre

Pris från 753 kr

Följ med på en musikalisk nostalgitripp till 1958 års Springfield High School Prom, där vi möter The Wonderettes. Fyra flickor med hopp och drömmar lika stora som deras tyllkjolar!

Höjdpunkter:
- Säkra dina biljetter till denna underbara musikal
- Få de bästa tillgängliga platserna i din valda kategori
- Njut av de bästa hitlåtarna från 50- och 60-talen

Tyllkjolar och fantastiska retrohits
I denna underbara musikal får du uppleva livet och kärleken hos de fyra flickorna i The Wonderettes; från avslutningsbalen till återföreningen 10 år senare.

Njut av klassiska hits från 50- och 60-talen som Lollipop Dream Lover, Stupid Cupid, Son of a Preacher Man, Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, It’s My Party och fler än 20 listettor!

The Marvelous Wonderettes är ett måste för alla retro musikälskare!

Hur får jag mina biljetter?  
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

  

Viktig information:


- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Theatre Row - The Kirk Theatre
410 West 42nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2016-04-28

Föreställningens längd:
2 hours, including intermission

Vägbeskrivning
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen