The King and I

The King and I

på Lincoln Center-Vivian Beaumont

Pris från 1645 kr

Rodgers och Hammersteins älskade musikal The King and I, hade sin efterlängtade (fjärde) nypremiär på Broadway i New York, våren 2015. Missa inte The King and I, säkra dina biljetter här!

Höjdpunkter:
- Njut av en prisbelönad musikal klassiker
- E-biljett direkt till din inkorg
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Se musikalen Kungen och jag på Broadway
Musikalen The King and I baseras på Margaret Landsons bok ’Anna and the king of Siam’. Vi följer den unga brittiskan Anna Leonowens som reser till Siam på 1860-talet, för att arbeta som guvernant hos kung Rama IV och undervisa hans barn.

Föreställningen har sedan urpremiären 1951 belönats med mängder av priser, bl. a för bästa regi, design, kostym, ljud och ljus samt Best Revival of a Musical. Denna produktion regisseras av Bartlett Sher. I huvudrollerna ser vi Ken Watanbe som kungen och Kelli O’Hara som Anna.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Lincoln Center-Vivian Beaumont
150 West 65th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-04-16

Föreställningens längd:
3 timmar, inkl paus

Vägbeskrivning


Subway till 66st - Lincoln Center

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen