Spider-Man: Turn Off the Dark

Spider-Man: Turn Off the Dark

på Foxwoods Theatre

Pris från 1171 kr

Spider-Man, Turn Off the Dark på Broadway i New York är den fantastiska berättelsen om en pojke med super spindel krafter - nu som musikal! Köp dina biljetter till musikalen Spider-Man, Turn Off the Dark på Broadway i New York här!

Du kommer väl ihåg Peter Parker och hans äventyr som Spiderman (Spindelmannen)?

Spider-Man, Turn Off the Dark handlar om pojken som blev biten av en spindel och senare upptäcker att han har superkrafter, kan spinna spindelväv, klättra på väggar och har andra coola spindel egenskaper.

Det är inte lätt att vara en nördig tonåring, kär i sin granne Mary Jane, och samtidigt slåss mot den galne vetenskapsmannen Norman Osborn's alter-ego skurk Green Goblin . För att inte tala om Arachne , den vackra förföriska spindel-gudinnan, som har stora planer för vår superhjälte!

Om du älskade Spiderman-filmerna kommer du absolut förälska dig i den här Broadway musikalen om Spider-Man!

OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Foxwoods Theatre
213 West 42nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
tisdag till torsdag 19.30 - fredag och lördag 20.00

Matiné
onsdag 13.30 - lördag 14.00 och söndag 15.00

Bokas från
2011-06-14

Föreställningens längd:
2 h 30 min

Vägbeskrivning


Subway to Times Square - 42nd St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen