Sister Act

Sister Act

på Broadway Theatre

Pris från 979 kr

Se musikalen Sister Act på Broadway i New York! Gospel, nunnor och en osannolik vänskap är ingredienserna i denna underbara musikal! Boka biljetter till Sister Act på Broadway i New York här!

Vi möter disco-divan Deloris Van Cartier som blir vittne till ett mord och därefter gömmer sig i ett kloster. För i ett kloster skulle väl aldrig en gangster leta efter en flicka som Deloris!

Deloris finner, trots att hon inte gillar sin nya livsstil, sann kallelse att leda kyrkokören och upptäcker vad sann systerskap innebär!

Musikalen Sister Act är baserad på den mycket populära filmen från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.


OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York kommer du alltid beviljas de bästa platserna tillgängliga vid tiden för din bokning. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som sköter tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse, får du ytterligare en voucher som visar dina exakta platser! Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa tillgängliga platserna vid tidpunkten för din bokning!

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Broadway Theatre
1681 Broadway (at 53rd Street)
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
tisdag 19.00 - onsdag till lördag 20.00

Matiné
onsdag och lördag 14.00 - söndag 15.00

Bokas från
2011-04-20

Föreställningens längd:
2 h 30 min

Vägbeskrivning


Subway till 50th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen