Side Show

Side Show

på St. James Theatre

Pris från 965 kr

Missa inte den glittriga och glamorösa musikalen Side Show på Broadway i New York, i regi av Oscarbelönade Bill Condon (Chicago, Dreamgirls, Twilight: Breaking Dawn del 1 och 2).

Side Show handlar om de legendariska Hilton-tvillingarna Daisy och Violet och vi får följa deras hjärtevärmande sökande efter första kärleken och acceptens mitt i skådespeleriet av berömmelse och under strålkastarljusets granskande blickar.

Berättelsen utspelar sig i 1920- och 1930-talets showbusiness där vaudeville och Hollywood-glamour blandas till ett.

Missa inte denna märkliga sanna historia om två systrar. Det som gör dem annorlunda ...  är just dets som gör dem speciella.

NOTERA! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion. Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse och voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

St. James Theatre
246 West 44th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2014-11-17

Föreställningens längd:
2 Hours, 20 Minutes

Vägbeskrivning


Subway till 42nd St. (Port Authority Bus Terminal) station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen