School of Rock

School of Rock

på Winter Garden Theatre

Pris från 1379 kr

School of Rock är en helt ny musikal på Broadway, med låtar av Andrew Lloyd Webber. Musikalen är baserad på den berömda filmen med samma namn, där vi kunde se Jack Black i huvudrollen. School of Rock är en kärleksfull vittnesbörd om musikens förvandlande kraft.

Höjdpunkter:
- Upplev en helt ny musikal
- Njut av 14 nya låtar av Andrew Lloyd Webber
- E-biljett direkt till din inkorg
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Häng med till School of Rock
Musikalen handlar om Dewey Finn, en misslyckad wannabe-rockstjärna, som bestämmer sig för att tjäna några extra dollar genom att extraknäcka som lärarvikarie på en prestigefylld gymnasieskola. Dewey är helt ointresserad av det akademiska arbetet, så han beslutar sig för att skapa sin egen läroplan och förvandlar sin klass till ett häpnadsväckande gitarr-spelande och bas-lirande rockband.

Producent är Andrew Lloyd Webber, som även har komponerat 14 nya låtar för denna musikal, som även innehåller alla låtar från filmen.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Winter Garden Theatre
1634 Broadway
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-12-06

Föreställningens längd:
TBA

Vägbeskrivning


Subway till 50th St. station

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen