Pretty Woman: The Musical

Pretty Woman: The Musical

på Nederlander Theatre

Pris från 902 kr

Vem har inte förtrollats av Garry Marshalls romantiska filmkomedi Pretty Woman från 1990, med Julia Roberts och Richard Gere i huvudrollerna? Nu blir filmen musikal på Broadway i New York och den efterlängtade premiären sker sommaren 2018!

Höjdpunkter:
- Njut av den ikoniska kärlekssagan på scen
- Upplev musikalversionen av Pretty Woman
- Lyssna på de välkända låtarna

Pretty Woman Walkin’ Down the Street
Pretty Woman är av de mest älskade filmkomedierna från 1990-talet, en film som på allvar lanserade Julia Roberts karriär och blev själva mallen för varje ny romantisk komedi i filmbranchen.

Vivian och Edward är osannolika själsfränder som övervinner alla odds för att hitta varandra... och sig själva.

Upplev ögonblicken du älskar från filmen - och lär känna de ikoniska karaktärerna på ett helt nytt sätt - i denna fantastiska musikalversion av en av vår tids mest kända kärlekshistorier.

Musikalen Pretty Woman kommer garanterat lysa upp och värma både hjärta och själ, med sitt kreativa team som representerar det bästa av musik, Hollywood och Broadway.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din beställning är klar får du en e-biljett/voucher skickad till den e-postadress som du anger vid bokningstillfället. Skriv ut din e-biljett och ta med den till teatern.

Vem står bakom denna produktion?
Filmregissören Garry Marshalls vision uppfylls av filmens manusförfattare J.F Lawton som har skrivit libretto, medan den kanadensiska rockguden Bryan Adams och hans låtskrivare Jim Vallance står för musiken. För regi och koreografi står den tvåfaldige Tony Award-vinnaren Jerry Mitchell (Kinky Boots, On Your Feet!).

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Underhållning

Trodde det skulle vara svårt att göra om den härliga filmen till musikal. Särskilt eftersom filmens karaktäristiska musik inte är en del av musikalen. De lyckas verkligen superbra och den ensemble som framförde det - wow!

Karl-fredrik, Täby
FRE, 02 NOV 2018
5.0

 

5.0

Fantastiskt 5.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2018-08-16

Föreställningens längd:
2 Hours 30 Minutes

Vägbeskrivning


Subway till Times Square - 42 St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen