Once

Once

på Jacobs Theatre

Pris från 1128 kr

Once the Musical på Broadway i New York är en ny och efterlängtad musikal. Biljetter till Once the Musical på Broadway i New York köper du här!

Once är den nya och hyllade musikal baserad på den hyllade och fristående filmen. På ett roligt och uppfriskande unikt sätt berättar musikalen den vackra historien om en irländsk musiker och en tjeckisk invandrare som genom kärleken till musik dras till varandra och vilken musik sedan. Under loppet av en ödesdiger vecka utvecklas deras oväntade vänskap till en mer komplicerad kärlek. Detta förstärks av den råa känsla av låtarna som de skapar tillsammans.

Med en ensemble av begåvade skådespelare och musiker, teatrala skaparna av Black Watch och Tony-vinnande designers har denna fina historia blivit en vacker musikal med en hyllning till livet och kärleken. Once är spännande i sin originalitet, vågad i sin ärlighet och oförglömligt på alla sätt. Se Once på Brodaway i New York och se gärna filmen innan som uppladdning! Det är historien helt klart värd.

OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Jacobs Theatre
242 WEST 45th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2012-03-18

Föreställningens längd:
2 hours, 30 minutes

Vägbeskrivning


Take the subway to Times Square - 42nd St. Station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen