Newsies

Newsies

på Nederlander Theatre

Pris från 1076 kr

Disney's senaste musikal Newsies på Broadway i New York är redan en succé! Köp dina biljetter till Disney''s Newsies, the musical, på Broadway i New York här!

Disney's musikal Newsies sätts upp på Broadway och Nederlader Theatre under en begränsad tid - endast 101 föreställningar!

Newsies är inspirerad av den sanna historien om tidningspojkens strejk år 1899 - "Newsboy Strike 1899".

Musikalen Newsies är berättelsen om Jack Kelly (Jeremy Jordan) och hans gäng Newsboys som modigt tog ställning mot Joseph Pulitzer och William Randolph Hearst i kampen för rättvisa och en rättvis lön!

Musikalen riktar sig främst mot den yngre generationen, men passar såklart alla åldrar, och har en rik historia. Detta är en musikal man blir berörd av!


OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

Bra 3.0

3.0 Betyg från 1 kundrecensioner
klassisk musikal

En klassisk musikal med duktiga skådespelare, inte minst barnen. Inte så spännande scenografi, fantastisk dans. 12 åring älskade, 14 åringen hade tråkigt.

Lisa, Enskede
FRE, 19 APR 2013
3.0

 

3.0

Bra 3.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2012-03-29

Föreställningens längd:
2 h 15 min

Vägbeskrivning


Subway till Times Square - 42 St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen