Mean Girls

Mean Girls

på August Wilson Theatre

Pris från 885 kr

Musikalen Mean Girls bygger på den populära chick-flick filmen från 2004, och den träffar rakt i hjärtat och berättar på ett hysteriskt roligt sätt om vad det innebär att vara en sann vän, en värdig nemesis och framför allt en människa.

Höjdpunkter:
- Upplev den ikoniska filmen Mean Girls som musikal på Broadway
- Njut av en musikalkomedi om vänskap & nemesis
- Kom ihåg! På onsdagar bär vi rosa!

Mean Girls som musikal i New York
Cady Heron må ha vuxit upp på den afrikanska savannen, men ingenting har förberett henne för de vilda och onda tjejerna i hennes konstiga nya hemstad i Illinois, USA.

Hur kan den nya naiva tjejen nå toppen av popularitetshierarkin? Genom att ta upp kampen med The Plastics, en trio "frenemies" ledda av den charmiga men hänsynslösa Regina George. Men när Cady utarbetar en plan för att stoppa Reginas regim lär hon sig (på den svåra vägen) att hon inte kan stoppa en Queen Bee utan att själv bli stungen..

Mean Girls är hysteriskt rolig och ny musikal signerad Casey Nicholaw (Aladdin, The Book of Mormon), Jefff Richmond (30 Rock, Unbreakable Kimmy Schmidt), Nell Benjamin (Legally Blonde) och bokförfattaren Tina Fey (30 Rock, Bossypants).

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett/voucher till din e-postadress. Skriv ut den och ta med till teatern.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

August Wilson Theatre
245 West 52nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2018-04-08

Föreställningens längd:
2 hours, 30 minutes

Vägbeskrivning


Subway till 50 St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen