Mary Poppins

Mary Poppins

på New Amsterdam Theatre

Pris från 731 kr

Disney's populära musikal Mary Poppins spelas på New Amsterdam Theatre på Broadway i New York. Missa inte chansen att se denna bländande musikal, där allt kan hända om du bara tillåter det! Köp dina biljetter till Mary Poppins på Broadway i New York här!

Mary Poppins förtrollar såväl barn som vuxna i denna minnesvärda och magiska show om den mystiska unga kvinnan som en dag dyker upp hos familjen Banks, just när de som mest är i behov av en barnflicka...

Musikalen innehåller alla de klassiska sångerna som "A Spoonful of Suga r", "Chim Chim Cher-ee " och "Supercalifragilisticexpialidocious " plus några helt nyskrivna sånger för Disney's musikalversion av Mary Poppins!


OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

New Amsterdam Theatre
214 W 42nd Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
tisdag 19.00 - onsdag till lördag 20.00

Matiné
onsdag och lördag 14.00 - söndag 15.00

Bokas från
2006-11-16

Föreställningens längd:
2 h 40 min

Vägbeskrivning


Subway till Times Square - 42 St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen