Mamma Mia stopped in New York the 13th of Oct. 2013

Mamma Mia stopped in New York the 13th of Oct. 2013

på Winter Garden Theatre

Pris från 1010 kr

Mamma Mia, the musical, med medryckande musik av ABBA, spelas för fulla hus på Broadway i New York! Är du ett riktigt ABBA fan så är Mamma Mia! den rätta musikalen för dig! Köp dina biljetter till detta lyckopiller till musikal, Mamma Mia på Broadway i New York här!

Manusförfattaren Catherine Johnson har, med ett perfekt "potpurri" av ABBAS fantastiska låtar, skapat en romantisk historia som utspelar sig i den grekiska övärlden.

Vi möter en ung kvinna som är på väg att gifta sig och vars högsta önskan är att finna sin okände far, så att han kan leda henne fram till altaret på bröllopsdagen. För att ta reda på vem hennes far är bjuder hon (utan sin mors vetskap!) in tre män från sin mors förflutna till bröllopet!

Mamma Mia! är en berättelse om kärlek, skratt, vänskap och innehåller MASSOR med fantastisk musik! Full av energi och mycket sång och dans - Mamma Mia! det blir en kväll att minnas!

Musikalen Mamma Mia! innehåller mer än 20 av ABBAS mest kända sånger bl a "Knowing Me Knowing You", "Super Trouper", "Dancing Queen" och självklart "Mamma Mia"! Text och musik av Benny Andersson och Björn Ulvaeus.

Läs mer om Mamma Mia! i London West End!

OBS! 
När du bokar biljetter till en musikal i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.bokas om.

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 2 kundrecensioner
Mamma Mia!!! 4/6-2013

Jag är ingen musikalmänniska och blev därför glatt överraskad. Bra sång, rolig och underhållande!
Kan absolut rekommendera ett besök.

Dan, Uppsala
SÖN, 09 JUN 2013
4.5
wekend i new york

mamma mia var härlig medryckande musik fast new york var en jobbig stad

Iris, Uddevalla
TIS, 21 MAJ 2013
4.5

 

4.5

Fantastiskt 4.5

Betyg från 2 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Winter Garden Theatre
1634 Broadway
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
måndag till lördag 20.00

Matiné
onsdag och lördag 14.00

Bokas från
2001-10-18

Föreställningens längd:
2 h 30 min

Vägbeskrivning


Subway till 50th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen