Jersey Boys

Jersey Boys

på New World Stages / Stage 1

Pris från 902 kr

Jersey Boys bygger på historien om Frankie Valli och the Four Seasons resa till framgång. Denna populära musikal har redan setts av mer än 1,5 miljoner människor och är etablerad som en av vår tids längst spelade föreställningar, en riktig långkörare! 

Höjdpunkter
- Se till att förboka biljetter till denna publikfavorit 
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori 
- Njut av hits av Frankie Valli och the Four Seasons 

Vad handlar Jersey Boys om? 
Jersey Boys är askungesagan om Frankie Valli och The Four Seasons, som arbetar sig upp från ett liv på Newarks gator till en tillvaro som berömda och hyllade stjärnor. Jersey Boys är en musikalisk biografi över the Four Seasons – genom karriärens berg- och dalbana med framgång och interna sammandrabbningar, till den ultimata triumfen för en grupp vänner vars musik blev en symbol för en hel generation. Du får njuta av hitlåtar som 'Sherry', 'Big Girls Don't Cry', 'Can't Take My Eyes Off Of You', 'Oh, What A Night' och många fler. 


   

Visste du detta om Jersey Boys? 
Föreställningen har vinnit fyra Tony Awards, inklusive Best Musical, Best Actor in a Musical, Best Featured Actor in a Musical och Best Lightning Design of a Musical. 

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Vem passar föreställningen för? 
Jersey Boys rekommenderas från 12 år pga. ett starkt språk, men barn från 6 år är tillåtna. Barn under 5 år får inte komma in på teatern.  

Hur lång är föreställningen? 
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus. 

Vilka ingår i teamet bakom Jersey Boys? 
Regi av Des McAnuff, manus av Marshall Brickman och Rick Elice. Musik och text av Bob Crewe och The Four Seasons egen Bob Gaudio. 

Viktig information:

- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

New World Stages / Stage 1
340 West 50th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-11-22

Föreställningens längd:
2 Hours 30 Minutes

Vägbeskrivning


Subway till 50th. St. station.

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen