Jekyll & Hyde

Jekyll & Hyde

på Marquis Theatre

Pris från 1005 kr

Musikalen Jekyll & Hyde är tillbaka på Broadway i New York efter en 4 år lång turné. Biljetter till Jekyll & Hyde the Musical på Broadway i New York bokar du här!

American Idol-stjärnan och Tony Award nominerade Konstantin Maroulis och multi-platina artisten och Grammy nominerade Deborah Cox blåser nytt liv i den klassiska berättelsen om gott och ont, Jekyll & Hyde...

Denna mörka och farliga kärlekshistoria av Tony Award och Grammy nominerade Frank Wildhorn och Oscar och Grammy vinnaren Leslie Bricusse återvänder till Broadway. Lyssna på alla klassiska låtar ("This Is The Moment", "A New Life", "Someone Like You"), nu anmärkningsvärt omtolkade för att passa de kraftfulla och samtida rösterna hos sina nya stjärnor.

Musikalens historia är dock fortfarande lika tidlös som den är oemotståndlig. En hängiven vetenskapsman, Dr Henry Jekyll, jobbar på att hitta ett kemisk genombrott som kan lösa några av mänsklighetens mest utmanande medicinska dilemman. Avvisad av bestämmande makter beslutar han sig för att själv utsätta sig för sina experiment, och släpper av misstag lös sina inre demoner i form av mannen som världen skulle komma att känna som Mr Hyde.

Denna nya uppsättning och med ny koreografi är ett verk av Tony Award nominerade Jeff Calhoun, som även står bakom den stora Broadway succén, Newsies.

Två glödheta stjärnor. En kallblodig thriller. Jekyll & Hyde.

OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Marquis Theatre
211 West 45th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2013-04-18

Föreställningens längd:
2 h inklusive paus

Vägbeskrivning


Subway till 49th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen