Honeymoon in Vegas

Honeymoon in Vegas

på Nederlander Theatre

Pris från 1288 kr

What happens in Vegas… comes to Broadway! Se den nya Broadway-musikalen Honeymoon in Vegas med Tony Danza, Rob McClure och Brynn O'Malley i rollerna. 

Sin City möter Broadway i den nya musikalkomedin Honeymoon in Vegas! Vi möter Jack Singer, en ordinär kille med en extraordinär rädsla för äktenskap och giftemål, men som en dag änligten tar modet till sig och ber sin flickvän Betsy att gifta sig med honom. Men när de ger sig iväg till Las Vegas för att gänga ihop sig, träffar de den vältalige spelaren Tommy Korman som faller pladask för Betsy. Vad som händer härnäst blir en riktig roulette!

Regi av Gary Griffin och koreografi av Denis Jones.

NOTERA! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion. Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse och voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-01-15

Föreställningens längd:
2 Hours, 30 minutes

Vägbeskrivning


Subway till Times Square - 42 St. station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen