Hands on a Hardbody

Hands on a Hardbody

på Brooks Atkinson Theatre

Pris från 1117 kr

Hands on a Hardbody är en helt ny och mycket rolig musikal på Broadway i New York. Biljetter till Hands on a Hardbody i New York kan du boka här!

För tio, inte så lyckligt lottade killar, uppstår en möjlighet till ett nytt liv precis runt hörnet. Det enda man behöver göra är att vara den sista med en hand på motorhuven på en ny amerikansk lastbil parkerad under den brännande solen i Texas, och bilen är ens egen. Det enda de är beväpnade med är hopp, ambition och mycket humor.

Hands on a Hardbody är en galet rolig musikal och i den tuffa konkurrensen finns det bara en vinnare av "den amerikanska drömmen"!

Hands on a Hardbody är inspirerad av verkliga händelser och baseras på boken med samma namn skriven av Doug Wright.

OBS! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

 

Boka biljetter

Antal biljetter
Datum
Platsinformation

Brooks Atkinson Theatre
256 West 47th Street
New York
NY
US

Föreställningsinfo

Bokas från
2013-03-21

Föreställningens längd:
2 hours, 30 minutes

Vägbeskrivning


Subway till 49th St. station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen